Rengör enkelt och snabbt med en hetvattenspolning!

Är det dags för att rengöra köksavloppet? Driver du en restaurang som måste rengöras från smuts och fett i vissa utrymmen? Då är hetvattenspolning det perfekta alternativet. Vi på Hydrex erbjuder hetvattenspolning åt både privatpersoner och företag i hela Kalmar län och Blekinge.

Hetvattenspolning en effektiv metod!

När man hetvattenspolar innebär det att man spolar någonting hett och rent vatten och med väldigt högt tryck. Detta är en metod som effektivt spolar bort beläggningar som till exempel fett som fastnat i rören. Det heta vattnet gör så att fettet smälter och kan då spolas bort.

Vi på Hydrex har utrustning med anpassade munstycken vilket gör det lättare för oss att nå hela vägen, så att vi kan rengöra avloppsledningarna riktigt ordentligt.

Spola regelbundet!

Att regelbundet underhålla avloppen vinner du i längden på. Om du då och då låter avloppen spolas rent med riktigt varmt vatten förbygger du i de flesta fall problem så som stopp och översvämningar. Regelbunden hetvattenspolning förlänger även livslängden på rören.

När behöver jag en hetvattenspolning?

Upplever du en försämras avrinningen och att det lätt uppstår översvämning? Det beror då på att beläggningar i rören fått växa och täppt till rören. Då är en hetvattenspolning ett riktigt bra alternativ för att få bort de beläggningar som orsakar problem. Andra symtom på att avloppet måste spolas rent är när kluckar och bubblar ur en diskho.

En hetvattenspolning är även perfekt vid sanering av smuts och fett i en restaurangmiljö som utsätts för mycket fett från all matlagning, eller i industrier där det är mycket smutsigt.

Frusen ledning!

Har ledningarna frusit? Vi använder ibland även av en hetvattenspolning för att tina upp ledningar som frusit eller andra frusna material.

Jour vid akuta stopp i avloppet!

Akuta avloppsstopp händer säkerligen alla någon gång och då är vi snabbast på plats. Ring oss på 0480-371 80 om du råkar ut för ett akut ärende, så skickar vi närmsta bil omgående.